Bedrijven

Maak kennis met Dowell, het online platform voor woninginrichting

Dowell biedt een eenvoudige en snelle oplossing voor woninginrichting. Met onze chatfunctie app kan er direct gecommuniceerd worden met onafhankelijke adviseurs, vrienden en familie in een app. Mensen kunnen na bestellen van een keuken, traplift of badkamer, direct schakelen met onafhankelijke adviseurs over de inrichting van de woning. De keuken kan sneller worden ingericht, de woning wordt gebruiksvriendelijker gemaakt en wonen wordt bewuster. Download de app hier.

Hoe werkt ons online platform?

Dowell is eenvoudig te gebruiken en maakt woninginrichting gemakkelijk en leuk. Onze chatfunctie app maakt communicatie met adviseurs en vrienden eenvoudig. Er kan direct geschakeld worden om nog sneller de woning ingericht te hebben. We zetten ons in om de beste tools te bieden voor efficiënte woninginrichting. Maak gebruik van het platform nu en laat je verrassen!

Direct contact met adviseursEenvoudige keukeninrichtingGebruiksvriendelijke woningBewuster wonen
Vraag deskundig advies over inrichting en decoratieRicht je keuken in met de laatste trends en innovatiesMaak je woning comfortabeler, efficiënter en gezelligerMaak je woning duurzamer en bespaar op je energierekening

Advies en hulp van onze onafhankelijke experts

De onafhankelijke adviseurs staan klaar om je te helpen bij het inrichten van je woning. De beschikbaarheid wordt zichtbaar door de agenda’s die aan het platform zijn gekoppeld met de Dowell software. Dankzij de chatfunctie kan er sneller geschakeld worden met de onafhankelijke experts en kopers van een woning. Door deze complete combinatie aan te bieden, kan sneller een keuken worden besteld, een traplift worden gekozen en een huis bewuster wonen gemaakt worden.

Speciale functies voor bedrijven

Bij Dowell weten we dat bedrijven speciale eisen hebben. Daarom bieden wij speciale functies voor bedrijven, zoals uitgebreide offertes, ordermanagement in bulk, voorraadbeheer, betaling op rekening en nog veel meer. Onze functies zijn speciaal ontworpen om bedrijven te helpen hun bestellingen en uitgaven gemakkelijk te beheren.

Simpel en efficiënt bestelproces

Bij Dowell geloven we dat tijd geld is. Daarom hebben we ons bestelproces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk gemaakt. Onze gebruiksvriendelijke website en intuïtieve interface maken het bestellen van meubels en accessoires snel en gemakkelijk. Bovendien bieden wij een breed scala aan betaalmethoden om het proces nog eenvoudiger te maken.