Bedrijven & netwerkpartners

Bewustwonen staat voor een betere samenwerking.

Beter en makkelijker je leven en je wonen organiseren. Onze App en software platform maakt dit digitaal mogelijk. Allereerst voor de gebruikers van onze app en onze (cloud) software om bewuster en duurzaam te wonen. We ondersteunen bedrijven om, voor dat doel, onze gebruikers producten en diensten te leveren.

Gebruikers van de software achter ons platform helpen bij verbouwingen en inrichting van woningen.

Bovenstaand zijn voorbeelden van een paar netwerk partners en gebruikers van ons platform. Op het platform ondersteunen ze en werken samen met mensen die hun woningen verbeteren en verduurzamen. De DoWell app helpt u appartement renovatie en inspiratie te vinden.

Op ons platform realiseren gebruikers en partners zelfstandig hun projecten.

Regel ook de aanschaf van een keuken of badkamer op ons platform. Ervaar het gemak. Werk voor de installatie met vrienden en mensen uit je omgeving via de chat. Dit maakt alles vertrouwd, snel en betaalbaar.

Een keuken of een badkamer kiezen, samenstellen en inbouwen doen de gebruikers van de DoWell app, op ons platform samen met anderen. DoWell bied gebruikers ook een marktplaats waar je ook bedrijven vindt. Bovenstaande bedrijven zijn voorbeelden. Een onbeperkt aantal bedrijven ondersteunen de gebruikers van ons platform.