Passend wonen

Creëer een thuis

We helpen starters en volwassenen om een woning te vinden die past bij hun persoonlijke leefsituatie en voorkeuren. Niet wachten op een offerte, maar hulp meteen. Dat is de nieuwe aanpak via DoWell

Stijl en sfeer

We helpen onze klanten om te bepalen welke stijl en sfeer het beste bij hen past en hoe ze deze kunnen toepassen in hun interieur.

Betaalbaarheid

Bij Dowell proberen we woningen te vinden die aansluiten bij uw wensen en voorkeuren en toch betaalbaar zijn.

Senioren

Ons platform maakt samenwerken mogelijk voor de benodigde aanpassingen. Essentieel vinden wij dat voor senioren onze aanpak zo zorgvuldig is als maar mogelijk is

Door te verhuizen naar een kleiner huis dat beter bij ze past, kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen. Welk aanbod kan senioren hiertoe verleiden? Onze mensen onderzoeken wat ouderen willen maar ook wat ze bereid zijn ervoor op te geven.

Het is bekend dat senioren weinig verhuizen: volgens het CBS gaat het per jaar om slechts 5% van de totale groep, waar dat voor alle Nederlanders gemiddeld 10% is. Want door te verhuizen naar een kleiner huis dat beter bij ze past, kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen. Bijvoorbeeld, omdat de kans op lichamelijk letsel door vallen of uitglijden afneemt. Als meer senioren verhuizen, dan helpt dat bovendien om de vastgelopen woningmarkt in beweging te krijgen. 

Onze aanpak “waarbij mensen elkaar sneller vinden en meer samenwerken” versneld het hele proces. Probeer het zelf en gebruik onze app.