Klanten aan het woord

Bram, is een gebruiker van ons platform

Zoek je naar een passende woning? De DoWell app gebruik je voor alles in en naast je woning. De veelzijdige oplossingen van DoWell bieden je nieuwe mogelijkheden. Dit leren we ook van de verhalen van onze gebruikers, zoals die van Bram. We nemen je mee in het verhaal van Bram:

Het zal je maar overkomen:

Bram, een actieve veertiger vol levenslust, werd geconfronteerd met de uitdaging om zijn huis aan te passen aan zijn nieuwe rolstoelafhankelijke levensstijl na een ongeluk. Hij verlangde naar een thuis waar hij vrij kon bewegen en zonder beperkingen kon genieten. Gelukkig ontdekte hij een innovatieve oplossing: de chat hulp.

De DoWell App

Bram en Merel maken gebruik van de DoWell app die hun verbind met experts op het gebied van woningaanpassingen. Via dit platform kon Bram communiceren met professionals die hem deskundig advies en begeleiding konden bieden bij elke stap van het verbouwingsproces. Met slechts een paar klikken op zijn mobiel kreeg Bram toegang tot een schat aan kennis en ervaring.

DoWell werkt als hulp voor de chat hulpexperts. Vrienden en expert helpen Bram bij het identificeren van specifieke aanpassingen die nodig zijn in huis. Ze geven hem deskundig advies over het verwijderen van architecturale barrières, het installeren van hellende opritten, het aanpassen van deuren en het creëren van een rolstoeltoegankelijke badkamer en keuken.

Door middel van virtuele rondleidingen en foto uitwisselingen kon Bram de experts een duidelijk beeld geven van zijn woning. Dit stelde hen in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan zijn specifieke behoeften en budget.

Ons platform geeft u de chat App waarmee vrienden helpen. Met deze hulp als zijn vertrouwde gids, begon Bram aan de verbouwing van zijn huis. Stap voor stap voerde hij de aanpassingen uit, met de geruststelling dat hij altijd een betrouwbare bron van kennis had om op terug te vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *