Projecten

Een passende woning inrichten naar eigen wensen moet snel kunnen- Ons platform maakt het mogelijk om het te realiseren en te versnellen in samenwerking met uw partners.

Versnel nu je keuze proces met de DoWell App

Iedereen die met onze methode een passende woning vindt, maakt gebruik van ons DoWell chat hulpplatform. De unieke werkwijze op dit platform verbind je met experts op het gebied van woningaanpassingen.

Als je een van de verhalen van onze eindgebruikers/klanten wil lezen kun je hier de verhalen lezen. Vrijwel iedereen heeft immers een mobiel bij zich waarop ze het liefst alles snel en makkelijk regelen.

Dat gold ook voor Bram. Via ons mobiele platform kon hij voor zijn woon situatie communiceren en alles regelen, met professionals die hem deskundig advies en begeleiding konden bieden bij elke stap van het verbouwingsproces. Met slechts een paar klikken op zijn mobiele telefoon kreeg Bram toegang tot een schat aan kennis, ervaring en alles laten uitvoeren.

Bram wou zijn bestaande woning “passend maken”. Het platform maakte het verschil voor Bram.

Dit illustreert wat wij bieden. Wij bieden een platform. Op dit platform zijn veel mensen actief, omdat ze op zoek zijn naar nieuwe woningruimte. Ook daarbij ondersteund de DoWell app van Bewustwonen.com.